Δελτίου Τύπου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου στη Μέθοδο Τραυματοθεραπείας DBR

Κατηγορία: Φωτογραφίες εκδηλώσεωνΔημοσιεύθηκε στις

Με ιδιαίτερη επιτυχία έλαβε χώρα σε διαδικτυακή μορφή το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το Deep Brain Reorienting από τον ίδιο το δημιουργό του μοντέλου Frank Corrigan, το Σάββατο 14 Μαΐου 2022. Αν και πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα οι συμμετοχές ήταν από όλον τον κόσμο. Είχαμε συναδέλφους από την Ισλανδία, την Αυστραλία, την Σιγκαπούρη, την Αμερική, την Νότιο Αφρική, την Γαλλία και την Μεγάλη Βρετανία, κάτι το οποίο οδήγησε σε μία παραγωγική και εποικοδομητική αλληλεπίδραση.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη. Υπήρχε το θεωρητικό μέρος και η πρακτική, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δυάδες για την καλύτερη κατανόηση της μεθόδου και την απόκτηση μίας πρώτης εμπειρίας πάνω στην εφαρμογή της. Φυσικά όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν υπό την πλήρη εποπτεία του κύριου Frank Corrigan, που είναι ο δημιουργός του μοντέλου, αλλά και της κυρίας Γεωργίας Μπαλογιάννη, της εισηγήτριας του DBR στην Ελλάδα την οποία και ευχαριστούμε θερμά, τόσο γιατί εμπνεύστηκε και δρομολόγησε την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Εκπαιδευτικού, αλλά και γιατί η παρουσία της και οι γνώσεις της πάνω στη μέθοδο ήταν ιδιαίτερα βοηθητικές και καταληκτικές για τους Έλληνες συναδέλφους που το παρακολούθησαν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες Έλληνες και ξένους. Ευχαριστούμε τον Frank Corrigan για την παρουσία του και την τιμή που μας έκανε και ευελπιστούμε σε επόμενα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στην μετάδοση του άρτιου αυτού Ψυχοθεραπευτικού Μοντέλου σε μεγαλύτερο αριθμό συναδέλφων.

Βίντεο