Ομάδα:

Διαδικτυακή Ομάδα Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης στο Πλαίσιο του Αυτοπεριορισμού

Περιγραφή της Ομάδας

Η συγκεκριμένη ομάδα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνθήκης του αυτοπεριορισμού λόγω του κορονοϊού για την ανάπτυξη στρατηγικών διαχείρισης στη νέα καθημερινότητα αλλά και την επεξεργασία όσων ζητημάτων πυροδοτούνται ως απόρροια της πανδημίας και του περιορισμού.

Σκοπός

-Επεξεργασία της παρούσας συνθήκης, Ανάπτυξη στρατηγικών διαχείρισης, Επεξεργασία προϋπάρχοντων ζητημάτων που πυροδοτούνται ως απόρροια της πανδημίας και του περιορισμού

Που απευθύνεται

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες οποιασδήποτε ηλικίας.

Που & Πότε

Μόνο διαδυκτιακά

Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 στις 18:00

Διάρκεια & Κόστος

2 ώρες

100 ευρώ μηνιαίως

Το διάστημα που διανύουμε αποτελεί μία ανατροπή για όλους μας καθώς μία νέα και πρωτόγνωρη συνθήκη εισβάλλει βίαια και ανατρεπτικά στην καθημερινότητα μας. Η πανδημία του κορονοϊού, η οποία αποτελεί από μόνη της ιδιαίτερη συνθήκη, αλλά και τα μέσα αυτοπροστασίας που οι περισσότεροι επιλέγουμε συνειδητά αλλά και επιβεβλημένα αποτελούν προκλήσεις τις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε. Σε πρώτο επίπεδο, χρειάζεται να αναπτύξουμε στρατηγικές διαχείρισης απέναντι σε όλη αυτή την συγκυρία ενώ παράλληλα πυροδοτούνται με ευκολία ζητήματα που προϋπάρχουν και δεν έχουν γίνει μέχρις στιγμής αντικείμενο επεξεργασίας, ώστε δυσχεραίνονται οι σχέσεις ή δημιουργείται ψυχική δυσφορία.

Η συγκεκριμένη ομάδα δημιουργήθηκε με σκοπό την επεξεργασία της παρούσας συνθήκης με όσα αυτή επιφέρει στην καθημερινότητα του καθενός και τη διαχείριση όσων ζητημάτων πυροδοτούνται ως απόρροια της πανδημίας και του περιορισμού. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα θα αποτελεί χώρο στήριξης, έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων, επεξεργασίας φόβων και αναζήτησης τρόπων ανακούφισης και αντιμετώπισης του άγχους.

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες οποιασδήποτε ηλικίας. Είναι ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού (8 άτομα). Προηγείται ατομική εισαγωγική συνεδρία. Το κόστος της εισαγωγικής συνεδρίας αφαιρείται από το συνολικό ποσό με την ένταξη στην ομάδα.

Οι συνεδρίες υλοποιούνται μόνο διαδικτυακά.

Κάθε Τρίτη 18.00 - 20.00

Κρατήσεις – Επικοινωνία:

Μπονέ Ελένη: 6946953637, 210 9224160

Κούρια Ιωάννα: 694 4549376, 211 4107235

Θεραπευτές:

Μπονέ Ελένη: Ψυχολόγος, MSc, Οικογενειακή & Γνωσιακή Θεραπεύτρια, Ειδικευμένη στην Ανακουφιστική φροντίδα χρονίως πασχόντων, Τραυματοθεραπεύτρια CRM.

Κούρια Ιωάννα: Ψυχολόγος, MSc, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Τραυματοθεραπεύτρια EMDR, Coaching Psychologist.

Δήλωση Συμμετοχής

Συμπληρώστε σωστά τα στοιχεία σας παρακάτω για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input