Αγγελική Γεράρδου

Ειδικός Νευρολόγος Νευροφυσιολόγος, MSc

Η Αγγελική Γεράρδου είναι ειδικός Νευρολόγος με μεταπτυχιακό στην «Κλινική Νευροφυσιολογία» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με Εργαστήριο Ηλεκτρομυογραφίας στην Κόρινθο, στην οδό Περιάνδρου 78.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, υπήρξε εθελόντρια στο Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στην Αθήνα.

Το διάστημα 2009- 2010 υπηρέτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και στη συνέχεια πραγματοποίησε την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Περιφερικό Ιατρείου Τοιχιού- Καστοριάς και στο Κέντρο Υγείας Άργος Ορεστικού.

Το 2011 ξεκίνησε την ειδίκευση της Παθολογίας στη Παθολογική Κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών "ΔΑΦΝΙ", ενώ λίγους μήνες αργότερα ξεκίνησε την ειδίκευση της Νευρολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «’Αγιος Παύλος», όπου την ολοκλήρωσε και απέκτησε τον τίτλο της ειδικού Νευρολόγου. Στα πλαίσια της ειδικότητας ασκήθηκε και στην Ψυχιατρική για 6 μήνες στο Β΄τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις και εργασίες σε πολλά ελληνικά συνέδρια, καθώς και παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια και μετεκπαιδευτικά μαθήματα.

Πίσω στην ομάδα μας