Αθανασία Γκορτσαλή

Ωτορινολαρυγγολόγος

H Γκορτσαλή Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) από όπου και αποφοίτησε λαμβάνοντας το πτυχίο της Ιατρικής το 2014.

Ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία - Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου στην ΩΡΛ Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, όπου εκπαιδεύτηκε σε μεγάλο αριθμό περιστατικών και χειρουργικών επεμβάσεων. Εξειδικεύτηκε στην παιδο-ΩΡΛ στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Αγία Σοφία".

Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΠΜΣ «Χειρουργική Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών αδένων».

Έχει λάβει μέρος σε ειδικές εκπαιδεύσεις που αφορούν την αντιμετώπιση των παθήσεων της ρινός (FESS- Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός και Παραρρινίων), και χειρουργικών παθήσεων του ωτός. Στα ιδιωτικό της ιατρείο παρακολουθεί ωτορινολαρυγγολογικά περιστατικά τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, όπου και διενεργεί πλήρη ενδοσκοπικό και ακοολογικό έλεγχο.

Τέλος, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και ως σύνεδρος σε αριθμό σεμιναρίων και συνεδρίων της ειδικότητάς της και είναι εξωτερικός συνεργάτης χειρουργός στην ΩΡΛ Κλινική Αθηνών (ORL Athens Clinic), στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» και στο ΙΑΣΩ παίδων.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.

Πίσω στην ομάδα μας