Αναστασία Διακουμοπούλου

Ψυχίατρος

Η Διακουμοπούλου Αναστασία είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ολοκλήρωσε την ψυχιατρική ειδικότητα στο Ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί) και είναι σπουδάστρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διασυνδετική Ψυχιατρική: Απαρτιωμένη Φροντίδα Σωματικής και Ψυχικής Υγείας» για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης.

Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, παρακολουθώντας το 3ετές πρόγραμμα εκπαίδευσης και στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

Έχει εργαστεί ως ατομική θεραπεύτρια με όλο το φάσμα των ψυχιατρικών διαταραχών (ψυχωτικές διαταραχές, συναισθηματικές διαταραχές, αγχώδεις διαταραχές, διαταραχή μετατραυματικού στρες, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή καθώς και διαταραχές προσωπικοτήτων), ως μέλος θεραπευτικών ομάδων ενώ σημαντική είναι η εμπειρία της στον τομέα των εξαρτήσεων από το Διαδίκτυο (18 Άνω-ΨΝΑ). Την παρούσα περίοδο εργάζεται στην Προσωρινή Στέγαση Προσφύγων - ΕΑΤΑ.

Πίσω στην ομάδα μας