Γεώργιος Π. Παναγάκης

Ειδ. Μαιευτήρας & Γυναικολόγος

Ο Γεώργιος Παναγάκης γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στο Άργος Αργολίδος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). 

Το 2009 ορκίστηκε Σημαιοφόρος Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού και έως το Δεκέμβρη του 2010 εκπαιδεύτηκε σε όλα τα τμήματα του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Τον Ιανουάριου του 2011 μετατέθηκε σε πολεμικό πλοίο, στο Α/Γ ΡΟΔΟΣ, όπου υπηρέτησε για 6 μήνες προτού λάβει μετάθεση για τη ΦΡΕΓΑΤΑ ΨΑΡΑ, στην οποία διετέλεσε ιατρός του πλοίου για 4 περίπου χρόνια. Έχει συνολικά 500 ημέρες εν πλώ οι οποίες περιλαμβάνουν και 3 μεγάλες Νατοϊκές αποστολές:

  • 08/11-09/11: Επιχείρηση UNIFIED PROTECTOR,ΛΙΒΥΗ.
  • 02/14-05/14:Επιχείρηση ATALANTA,ΣΟΜΑΛΙΑ.
  • 04/15-06/15:Επιχείρηση UNIFIL,ΛΙΒΑΝΟΣ-ΚΥΠΡΟΣ.

Παράλληλα με τα καθήκοντά του στο πολεμικό πλοίο,παρακολουθούσε τα τακτικά ιατρεία και χειρουργεία της Γυναικολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ενώ ήταν τακτικός εφημερεύων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας. Το 2015 επέστρεψε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου και ξεκίνησε με ένα χρόνο γενικής χειρουργικής την εκπαίδευσή του στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας. Από τον Απρίλη του 2016 εώς και σήμερα είναι ειδικευόμενος στην Α Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

 

Πίσω στην ομάδα μας